Asztallábaink nagy szilárdságú fém zártszelvényből készülnek, a végső színt porfestéssel kapják meg. Az asztallábak alján kis szintezőtalpak találhatók, így előzhető meg a billegés. Az asztallapok kvarc kompozitből készülnek, az éleken polírozással érjük el a finom tapintás érzését.

A kvarc a természetben föllelhető egyik legkeményebb anyag. A természetes kövekkel ellentétben, a kvarc kompozit felületeken nem találhatók kis mélyedések, így nem alakulhat ki szennyeződés és az ezzel járó színváltozás. A kiöntött folyadékok nem hagynak nyomot rajta. Higiénikus és könnyen tisztítható. Más kövekhez képest rugalmasabb anyag, így radikálisan csökken a törés valószínűsége.

A honlapon történő megrendelést követően kollégánk fölveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a kiszállítás és fizetés részleteiről. A készleten lévő asztalaink azonnal elérhetőek, a rendelésre készült asztalok átfutási ideje, jellemzően 45-60 nap.

Az asztalaink felületét képező 20mm vastag kvarc lap 64kg súlyt nyom négyzetméterenként. Ebből következik, hogy a nálunk kapható nagy dohányzóasztal (104x80cm) lábbal együtt, hozzávetőleg 55kg-ot nyom, az ebédlőasztal (180x80cm) lábbal együtt, hozzávetőleg 100kg. 

Mi klasszikus értelemben vett bemutatótermet nem tartunk fönt, de az asztalok igény szerint megtekinthetők raktárunkban, illetve bármelyik Magyarországon található viszonteladó partnerünk bemutatótermében is. Partnereink elérhetőségével kapcsolatban keressenek minket elérhetőségeink egyikén.